Det här kan vi hjälpa dig med:

Vårt kundtjänst-team finns här för att hjälpa dig

LifeScan erbjuder gratis support till kunder som har frågor om LifeScan-produkter. Om du har några frågor om din mätare, eller har en fråga om hur du ska avläsa dina resultat, ring 020-68 70 70. Våra kunniga och hjälpsamma kundservicerepresentanter kommer att kunna svara på dina frågor snabbt och korrekt. Träffa teamet här.

Vägledning vid användning av LifeScan-produkter

Hur ska du använda våra produkter? Vi pratar igenom det hela steg för steg, och svarar på specifika frågor som du kanske har. Så om du har några tvivel om hur du använder din mätare, programvara eller blodprovstagaren, är hjälpen bara ett telefonsamtal bort.

Teknisk support

Vi har supportspecialister som kan hjälpa till med dina eventuella frågor. Gratis support för OneTouch® Diabetes Management Software finns tillgänglig genom att du ringer 020-68 70 70 eller mailar kundservice@LifeScan.se. Vi har öppet mån-fre kl 08:00-17:00.

Snabba byten

Om du har beställt en garantimätare, eller om du har rapporterat ett problem, så behöver du inte vänta länge. Vi arbetar för att ge dig exakt vad du behöver med minsta möjliga dröjsmål.