Kundservice (kostnadsfritt samtal):

020-68 7070
E-post: kundservice@lifescan.se
Öppet: mån-fre 08.00-17.00
 

Teknisk support (kostnadsfritt samtal):

020-68 70 70
E-post: kundservice@lifescan.se
Öppet: mån-fre 08.00-17.00

Hos LifeScan finns erfaren och förstående kundservicepersonal tillgänglig måndag till fredag kl 08.00-17.00, redo att ta emot dina samtal. Vårt mål är att ge en omtänksam, noggrann och snabb svarsservice till våra kunder. Vi strävar ständigt efter att öka våra kunskaper för att säkerställa att vi kan lösa kundernas problem.

För att erbjuda kvalitetsprodukter och engagerad kundservice i Sverige, erbjuder LifeScan Sverige:

Välutbildad personal i telefonen

Ring 020-68 70 70 för att prata med någon i vår kundservice. Vårt mål är att ge sinnesfrid och hjälp till kunder med frågor om OneTouch® produkter. För att säkerställa en snabb och pålitlig service, är vår målsättning att besvara samtalen inom tre signaler. Du kan också kontakta oss via e-post: kundservice@lifescan.se
Vi kan hjälpa dig med ett antal frågor, däribland:

Hjälpa dig avgöra vilken mätare som passar dig

Vi kan förklara vad du bör tänka på när du väljer en ny mätare och hjälpa dig att välja rätt.

Råd om hur du använder OneTouch® produkter

Vi kan ge dig råd om hur du använder OneTouch® produkter och besvara specifika frågor om problem som du kanske upplever med att använda din mätare, OneTouch® programvara för diabeteshantering eller blodprovstagare.

Omedelbart utbyte

Vi förstår vikten av att ha ett blodsockersystem som fungerar som det ska. Efter felsökning av eventuella problem över telefon, tillhandahåller vi olika artiklar eller byter ut mätaren omedelbart om så behövs.

Teknisk support för datahantering

LifeScan erbjuder hjälp med din datahantering från programvaruspecialister . Kostnadsfri support för OneTouch® programvara för diabeteshantering finns tillgänglig måndag till fredag mellan 08.00-17.00, genom att ringa teknisk support på 020-68 70 70 (kostnadsfritt samtal). Du kan också skicka e-post till: kundservice@lifescan.se..